Høghytta Hallingskarvet

Alt familien trenger og mer til – på kun 27 kvadrat. Hallingskarvet er den originale Høghytta. Planløsningen er praktisk og utnytter plassen optimalt. De asymmetriske vinklene skaper en særegen karakter og nærmest filosofisk lekenhet – akkurat som det stolte fjellet den er oppkalt etter. Hallingskarvet har store vindusflater som gir en mektig utsikt og en følelse av å bo ute i naturen. Samtidig er hytta lun og koselig. De unike kvalitetene i massivtre kommer virkelig til sin rett i dette designet.

Størrelse
27 m2
Soverom
1 + alkove
Bad
1

Hallingskarvet kan stå på bakken eller på stolper høyt over jorda. Den kan leveres som standard ferdig med tilkobling til strøm, vann og avløp, men kan også tilpasses såkalt off-grid-etablering.
Høghytta Hallingskarvet kan leveres med et rikt utvalg av plassbygde terrasse- og ankomstløsninger – her er det kun fantasien som setter grenser.

Et eksemplar av Hallingskarvet har allerede vært i kommersiell drift i over ett år – og vi har hatt gjester stort sett hver eneste dag. På denne måten har vi virkelig fått testet ut kvaliteten i konstruksjon og løsninger på en effektiv måte – av svært mange ulike brukere. Tilbakemeldingene fra gjestene våre er strålende!

HØG Hytta | 2024