Høghytta Hurrungane

Er du en leken og kreativ sjel som aldri ble ferdig med å leke med byggeklosser? Drømmer du om å reise ei hytte i utilgjengelig og krevende terreng? Har du lyst på noe ingen andre har? Da er Høghytta Hurrungane løsningen for deg.

Størrelse
fra 30 m2
Soverom
fra 1
Bad
fra 1

Hurrungane er et konsept som består av standardiserte moduler som kan settes sammen og konfigureres på uendelig mange måter. Modulene kan prefabrikkeres eller monters på byggeplassen – alt avhengig av tilgjengelighet og terreng.

Modulene våre har stolte navn som Storen, Bandet og Vetti. Ved hjelp av disse modulene kan du sette sammen din helt egen utgave av Hurrungane.

Modulene er så lette at de kan løftes ut med helikopter – der «ingen skulle tru at nokon kunne bu». Modulene leveres med tilkobling for strøm, vann og avløp eller med løsninger tilpasset en off-grid-etablering.

Modulene i Hurrungane-konseptet kan stå på bakken eller i høyden – eller i en kombinasjon. Planløsningen er plasseffektiv og gjennomtenkt. Vi har tatt med oss all erfaring og kunnskap fra den opprinnelige Høghytta – Hallingskarvet – slik at ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Også på denne modellen kan vi tilby et stort utvalg av terrasse- og tilkomstløsninger – alt spesialtilpasset til omgivelsene og til dine behov.

HØG Hytta | 2024